Nýggjárshaldið 31. dec kl. 22

Kyndlar: Í kvøld 30. dec kl 19 hava vit øll høvi at gera kyndlar til kyndlagonguna í annaðkvøld. Vit møtast í Býlingshúsinum. Havi okkurt “toy” ella “stoff” við tykkum, td eitt gamalt lak, buksur ella líknandi uttan nylon. Tað allarbesta er hessian.

Nýggjárshald 31. dec kl 22

Nýggjárshaldið Inni á Gøtu byrjar við kyndlagongu kl 22 nýggjársaftan frá vendiplássinum við Býlingshúsið. Vit ganga inn eftir Ovarugøtu og út aftur eftir Niðarugøtu, har vit enda við at seta eld á nýggjársbálið í Klingruni. Í ár verður tað Jústines Eidesgaard frá Ovarugøtu 1, sum fer at halda nýggjársrøðuna.

Vit hava brúk fyri hjálp til fyrireiking av bálinum og blikkum. Hetta tekur umleið 1 tíma, um vit eru væl mannað. Vit møtast við bálplássið á Klingruni kl 13. Tikið verður ímóti brenni til bálið frá kl 13 nýggjársaftan.

Gott nýggjár